Какво трябва да знаеш за FlyCheapTrips?

FlyCheapTrips е иновативна услуга за пътувания със споделен travel агент. Предназначена за хора, които искат да бъдат уведомявани по имейл, веднага щом се появи изгодна оферта или промоция за международени полети до дестинации по цял свят.

Често се случва авиокомпаниите да направят грешка и да публикуват самолетни билети на БЕЗОБРАЗНО НИСКИ ЦЕНИ. Нашият travel hunter ,Оля, „улавя” и тях и веднага ги изпраща на Premium абонатите.

Как се появи FlyCheapTrips?

FlyCheapTrips се появи благодарение на страстта на създателя си – Оля, да пътува, както и нейният 20-годишен опит като travel агент, какъвто е и до днес, за корпоративни клиенти.

Оля е обиколила над 30 държави по цял свят, а за своите клиенти през годините е спестила над 1, 000, 000 евро от самолетни билети общо.

Сега Оля създаде FlyCheapTrips, за да направи услугите на travel агента достъпни за всеки и така да даде на хиляди българи вдъхновение и възможност да пътуват по света с евтини самолетни билети.

FlyCheapTrips е създаден от хора и за хора, които обичат да пътуват и мечтаят за приключения. Ние НЕ сме travel агенция, нито търсачка за полети. FlyCheapTrips е абонаментна услуга, която дава на потребителите  си възможност да пътуват с евтини самолетни билети като изпраща имейл бюлетин  винаги, когато дойде супер оферта.

Какво е FlyCheapTrips?

FlyCheapTrips е иновативна абонаментна услуга, която съвместява услугата на travel agent и ticket hunter в едно. Комбинирани със съвременните технологии, те достигат до теб на минимална цена, под формата на месечен абонамент. А на теб остава само да си следиш пощата за имейли от Оля и да си готов да купиш билети веднага, особено ако дойде error fare (тогава билетите са почти БЕЗ ПАРИ).

Колко струва да си наемеш ЛИЧЕН travel агент за 1 маршрут?

Цената за услугите на travel агентите за 1 маршрут варира от 30 до 300+ лв. в зависимост от маршрута.

Колко струва СПОДЕЛЕНИЯТ  travel агент във FlyCheapTrips?

Като Premium абонат във FlyCheapTrips получаваш не една, а няколко оферти и примерни маршрути всяка седмица САМО за 12 лв. на месец (при месечен абонамент) или 6 лв. на месец (при годишен абонамент).

Виж абонаментите ТУК

Абонаментът във FlyCheapTrips струва по-малко от обяда ти за деня, а ти дава невероятната възможност да обикаляш света, без да похарчиш сяло състояние!

Дори с покупката само на един билет ще СПЕСТИШ стотици евро от самия билет и от услугите на агента лично за теб, а абонаментът ще ти излезе БЕЗПЛАТЕН!

Защо можеш да получиш услугата на travel agent и ticket hunter толкова евтино?

Много просто – ако трябва един човек да следи за билети специално за теб, за конкретна дестинация и конкретен период, това отнема много време на агента, което заплащаш ти.

С FlyCheapTrips агентът така или иначе следи билетите всеки ден. Просто, веднага когато намери неустоима цена на билет, за най-желаните дестинации по света, а понякога и за супер екзотични места, я изпраща на всички абонати в имейл списъка.

По този начин всеки абонат плаща много малко парченце на агента и получава билети, които СПЕСТЯВАТ стотици евро. А най-хубавото, освен че спестява, е, че можеш да пътуваш до всяка точка по света, за която само си си мечтал до сега. И то на СУПЕР ИЗГОДНА ЦЕНА!

Услугата на FlyCheapTrips е на основана на споделената икономика и крайният клиент получава качествена услуга за съвсем малка сума от нейната себестойност.

Как работи FlyCheapTrips?

  1. Абонираш се като Premium абонат, за да получаваш ВСИЧКИ изгодни оферти за самолетни билети по имейл (това е единственият начин да получиш достъп до тях);
  2. Добавяш Оля в списъка с контакти в имейла си, за да не пропускаш нито една оферта;
  3. Пишеш на Оля имейл, в който и казваш кои са дестинациите, до които много ти се пътува и ще се зарадваш на изгодна цена за билет до там (това е достъпно само за Premium абонати);
  4. Оля всеки ден претърсва мреждата за промоции, изгодни цени или error fares, а най-добрите изпраща на Premium абонатите;
  5. Ти си следиш пощата за имейл от Оля и когато дойде, купуваш бързо, преди офертата да е изтекла;
  6. Пътуваш, приключенстваш и се снимаш, а спестените пари похарчваш за забавления
  7. Изпращаш ни снимка, за да се похвалиш колко е готино при теб и да вдъхновиш и другите да пътуват! А ние публикуваме снимката и историята ти на стената на FlyCheapTrips

Представи си как се качваш на самолета и отлиташ за места, които само до преди година не ти се вярваше, че ще видиш… Сега можеш да приключенстваш, да се забавляваш, да се докосваш до нови култури, да ядеш различна храна, да срещаш нови приятели по света, да бъдеш traveler и да се наслаждаваш на живота, дори и да нямаш огромен бюджет за пътуване!

Готов ли си за това приключение? 

Е, приятелю, стягай куфарите, защото с FlyCheapTips можеш да обикаляш света почти без пари!

Европа, Азия, Африка, Австралия, Америка… всички те ще бъдат напълно достъпни и за теб. И повярвай ми, изобщо не е нужно да печелиш милиони, за да си позволиш да пътуваш. Напротив! Да обикаляш света и да се забавляваш може да бъде МНОГО ЕВТИНО!

Избери си най-добрия за теб абонамент и дай СТАРТ на приключенията!

 

Разгледай абонаментите