Как да планираш незабравим меден месец с билети за около 120 евро на човек

Меденият месец е едно от най-запомнящите се пътувания, които някога ще предприемете през живота си. Независимо дали пътувате често или никога не сте се качвали на самолет, помислете за този зашеметяващ подарък само за вас двамата!

Инвестицията в меден месец си струва, защото сватбата е само един ден, а меденият месец е поне няколко дни, понякога седмици, и е инвестиция в старта на новия живот, заедно с любимия човек.

В този блог пост ще ви разкажа как организирахме меден месец за двама младоженци и когато видяха колко евтино ще излезе пътуването, решиха да вземат и двама приятели с тях за пътуване из Европа 🙂

Защо меденият месец е толкова специален?

Има толкова много емоция около сватбата. Вие празнувате любовта по между си и всеки момент е прекрасен. Сватбата, роклята, гостите, пожеланията… всичко това предизвиква прилив на любов и щастие. И вие ще го имате. Но сега си представете нещо още по-хубаво – веднага, след като е отминала дълго чаканата и планирана сватба, да удължите моментите на любов и щастие с едно приключенско пътуване в топлите и романтични европейки държави. Да, аз не ви говоря само за едно място с пясък и вълни. Говоря ви за истинско преживяване!

Меден месец

 

Скъп ли е меденият месец?

Скъп или евтин, решавате вие. Много двойки, когато чуят меден месец, си представят Малдивите, плажове, коктейли и 5-звездни хотели. Да, това е един от вариантите, но далеч не е единственият. Незабравим меден месец можете да организирате, дори и да не разполагате с голям бюджет. Запомнете, говорим си за емоция и споделени преживявания заедно. И далеч не е задължително да включвате плажовете. Замислете се, така или иначе ходите на плаж всяко лято 🙂

В тази публикация ще ви разкажа за едно пътуване за младоженци, което организирахме като сватбен подарък от техни приятели. Подаръкът беше ваучер на стойност 2400 лв.

През уикенда се видях с една млада двойка младоженци, на които техни приятели им бяха подарили за сватбата миналия месец ваучер за пътешествия за 2 400 лв. и беше време да поговорим как да изхарчат подаръка 🙂

Сладурите нямаха много опит в пътуванията и не искаха плажове и пясък, а бързо бързо да се потопят в Европа, да опознаят нови хора, да опитат нова храна, и то през Декември…
И така заедно се спряхме на близки култури и темпераменти Италия и Испания, а от мен получиха в допълнеие и Малта:)

Реших, че ще е хубаво да споделя с вас този маршрут и да ви вдъхновя и за малко декемврийски разходки в Рим, Малта, Валенсия, Палма де Майорка и Мадрид 🙂

Меден месец

Сътворихме меден месец от 6 полета в 5 прекрасни южни града за 10 нощи в Европа срещу 111 евро

Когато научиха цената за билетите, младоженците прецениха, че ще поканят и приятели с тях, за да е пълен купона. И така успях с всички апартаменти под наем в градовете, които използвах в този случай за настаняването им, да им предложа цена за настаняване на човек от 22 евро на вечер за 10 нощи.

Ето как изглежда пътуването:

София –  Рим Тръгване и престой в Рим 2 нощи
Рим –  Малта Отпътуваме към Малта и оставаме там 3 нощи
Малта –  Валенсия Тръгваме към Валенсия за 2 нощо
Валенсия –  Палма де Майорка Отиваме до Палма за още 2 нощи
Палма де Майорка –  Мадрид Завършваме пътуването в Мадрид, където разполагаме с около 30 часа – достатъчно време да разгледаме града
Мадрид – София Връщаме се вкъщи

 

За престоя, за да бъде максимално уютно и приятно, избрахме апартаменти в Airbnb. Когато търсите къде да отседнете, хвърляйте по едно око и на Booking.com и преглеждайте добре картите на градовете, за да не се окаже, че сте си букнали престой в неприятен квартал. Това се случва понякога.

Разбира се, винаги можете да предпочетете хотел. Всичко зависи от това какво ви харесва и как обичате да пътувате. Напоследък много от моите клиенти предпочитат да се настанят в апртамент под наем. Така спестяват от бюджета за нощуване и се чувстват като у дома си.

Не ви препоръчвам да си готвите сами всеки ден, когато сте в друга държава, защото местната храна е един от най-добрите начини да усетиш народа и културата му. Хапвайте смело навън, смейте се, снимайте се, радвайте се на любовта си и се наслаждавайте на всяка секунда от това шеметно пътуване заедно!

Ако сте се вдъхновили за това пътуване или друго подобно, не ви препоръчвам да наемате агент, който да ви го организира, защото това ще ви струва допълнителни пари. Стандартната комисионна на travel агента e между 10 и 20%.

Можете да го организирате сами или да вземете абонамент във FlyCheapTrips, който ще ви даде достъп до нашия споделен travel агент и до този маршрут в разработен вид.

Меден месец

Какво означава споделен travel агент?

Travel агентът организира пътувания за своите клиенти. Той търси изгодни самолетни билети, прави маршрути и предлага места за престой и посещение. Ако наемеш такъв професионалист да организира твоето пътуване, това ще го оскъпи, защото трябва да платиш комисионна на агента. Освен това, използвайки агент за организацията на твоето пътуване, ти сам трябва да поемеш целия разход за услугите му.

Когато обаче агентът направи маршрут, който може да се използва от много хора, цената за неговите услуги, която ти ще платиш, ще бъде нищожна. Освен това, travel агентът ще ти СПЕСТИ огромни суми от цените на билетите, които би платил, ако сам организираш пътуването си. И не само, неговата експертиза ще ти спести ужасно много главоболия!

Къде да намериш споделен travel агент?

Единственият споделен Travel агент в България в момента можеш да намериш само при нас! FlyCheapTrips е иновативна услуга, която предлага споделен travel агент, за да стимулира хората да пътуват и да им помогне да спестят огромна част от разходите за всяко пътуване.

Кой е нашият споделен агент?

FlyCheapTrips е създаден по идея на Оля, travel агент с близо 20-годишен опит в областта, собственик на travel агенция, която в момента работи само с корпоративни клиенти. FlyCheapTrips е хоби и страст на Оля, както и начин да достигне до всеки българин, който обича да пътува и да му достави тази уникална услуга на достъпна цена. И не услугата е толкова важна, колкото всички невероятни емоции, които всяко пътуване ти носи! 🙂

Колко струва да използваш споделеният travel агент на FlyCheapTrips?

Цената за услугите на нашия споделен агент е много ниска, за да бъде достъпна за всеки. FlyCheapTrips предлага месечен абонамент, с който получаваш изгодни самолетни билети, разработени маршрути и съвети по имейл. Услугата струва между 6 и 12 лв. на месец, в зависимост от периода, за който се абонираш.

Хайде да направим едно бързо сравнение с традиционната услуга на travel агента. Ще използваме стойността на това пътуване, т.е. 2400 лв. В този случай комисионната на агента би била между 10 и 20%, т.е. между 240 и 480 лв, за да организира същото това пътуване и да ти предложи маршрут.

С FlyCheapTrips годишният абонамент за споделен travel агент струва САМО 72 лв. и ще ти СПЕСТИ не само от услугите на travel агент, но и от цените на билети и още куп неща. И няма да получиш само един маршрут. Ще получаваш оферти за билети и маршрут всяка седмица!

Погледната по друг начин, FlyCheapTrips ще ти струва по-малко от обяда днес и ще ти СПЕСТИ стотици евро от разходи за самолетни билети, настаняване и нерви и куп време от това сам да планираш пътуване от нула!

Готов ли си да се качиш на борда с нас?

Приготвяй багажа, защото приключенията те очакват!

Избери най-удобния за теб абонамент от ТУК>>