Как онлайн travel агентът и споделения travel консултант ти СПЕСТЯВАТ пари от всяко пътуване

Смисълът на споделения онлайн travel агент и консултант във FlyCheapTrips е да ти дава информация за най-изгодните оферти за самолетни билети, разработени маршрути до различни точки по света и полезна информация на минимална цена за абонамент, за който  получаваш бюлетини по имейла всяка седмица,  а ти да пътуваш изгодно и да си предпазен от проблемите, които биха могли да възникнат. Ако пътуваш често или тепърва започваш да пътуваш, избери още сега най-удобния за теб Premium абонамент от ТУК>>

Защо да си купуваш билети сам почти винаги излиза по-скъпо?

Много хора мислят, че могат да влязат в търсачките за билети и да си ги купят евтино. И това теоретично е вярно, стига да не вземем предвид факта, че travel агентите използват куп трикове и професионални тайни, за да смъкнат цената с няколкостотин евро. И докато ти си мислиш, че си си купил най-изгодния билет, всъщност може да се окаже, че доста си се прецакал. За да не съм голословна, ще ти дам няколко примера.

Ето например, една моя клиентка искаше да лети от София до Щатите преди няколко месеца. Билетът и излизаше около 1000 лв. за датите, които и трябваха и тя беше готова да ги плати. За щастие ми писа мейл и и помогнах да свали около 300 лв. от цената. Как става този номер? Ами лесно, прекарах я през Милано, комбинарах го на два билета и две авиокомнаии. Само с тази малка маневра, само по отношение на билетите, пътуването и беше с 300 лв. по-евтино. Ако не ми беше писала, едва ли щеше да се сети да направи нещо подобно.

Един друг известен трик са гъвкавите дати. Има 2 начина да купиш билети – да си избереш дати и да купиш билети или да си избереш гъвкав период и да купиш билети за датите с най-добри цени. Знаеше ли го ? 🙂

Има и още куп неща, но за всички тях съм се заела да напиша книга, която се надявам да стане бързо, за да знаеш какво да правиш във всяка ситуация докато пътуваш.

Но преди книгата, има онлайн travel консултант, който е изцяло на твое разположение, готов да ти СПЕСТИ пари от всяко пътуване!

Какво ще получаваш като Premium абонат във FlyCheapTrips?

 • всички промоции на авиокомпаниите навреме
 • изгодни билети с тръгване от София или Варна, Пловдив и Бургас  или Букурещ 
 • разработени маршрути до атрактивни дестинации по цял свят
 • разработени маршрути и изгодни цени за самолетни билети за дестинация по твоя заявка (когато се появи оферта за там)
 • препоръки и съвети за по-изгодно и по-безопасно пътуване
 • препоръки за транспорт вътре в страната, до която ще се пътува
 • препоръки за настаняване
 • препоръки за туристически агенти, които ще ти помогнат при дълго пътуване
 • професионална информация от „кухнята“ на travel агента, която няма да получиш никъде другаде
 • съвети и препоръки за визи и други документи

Изобщо, FlyCheapTrips е единствената услуга за СПОДЕЛЕН Travel Агент в света, която не само ти спестява пари от цената на самолетните билети, а и ти спестява пари от куп други неща и те предпазва от много главоболия по време на пътуване!

Колко струва тази услуга, ако наемеш travel агент за твоето пътуване?

Ако решиш да организираш пътуване с агенция и travel агент да купи всичко вместо теб, това си има цена. Може да бъде формирана и като процент от стойността на цялото пътуване (самолетни билети, хотел, кола под наем, визови услуги, влакови билети и т.н.), който обикновено е 10% и нагоре или пък такса обслужване, в зависимост от политиката на туристическата агенция. Само можеш да сметнеш колко излиза, когато пътуването ти е над 2000 лв. Разликата е единствено в това, че когато използваш FlyCheapTrips, ще трябва да резервираш сам, през линковете, които ти давам. В агенция ще резервират и платят вместо теб. Разбира се, всеки извършен труд и спестено време си имат цена 🙂

Имай предвид, че не те агитирам да не наемаш travel агент. Просто ти показвам цялата картинка, за да направиш информиран избор и да прецениш кой вариант би бил по-добре за теб.

Да ползваш услугите на FlyCheapTrips има и още едно голямо предимство!

Ние НЕ получаваме комисионна от никой и ти даваме НАЙ-НИСКАТА цена, актуална в момента, което е необходимо за пътуването ти. Освен това, получавайки най-ниската цена, не си длъжен да пътуваш в група или да се съобразяваш с други хора. Ти, приятелите ти и семейството ти ще можете да пътувате и да се забавлявате в цял свят така, както на вас ви харесва, БЕЗ ДА ПОХАРЧИТЕ ЦЯЛО СЪСТОЯНИЕ! 🙂

Какво всъщност правя аз, за да ти излезе пътуването по-евтино?

 • използвам ноу-хау, трупано през последните 20 години като travel агент, за да намирам най-евтините билети
 • помагам ви да намерите най-добрия хотел/апартамент/къща, спрямо бюджета за пътуването
 • давам полезна информация за визи и документи, които ще ви спестят време, а в доста случаи и пари
 • предлагам ви препоръчани места за хранене и подготвени маршрути
 • предлагам ви транспорт вътре в държавата, до която пътувате
 • давам ви информация за интересни събития в страната, които можеш да посетиш

Ако организираш пътуването си сам, тази подготовка и дебнене на оферти за билети би отнела седмици…

Като Premium абонат на FlyCheapTrips получаваш всичко на готово, докато релаксираш вкъщи или се забавляваш с приятели и ще ти трябват САМО 5-10 минути да организираш бягството си от ежедневието!

Вземи твоя Premium абонамент още сега от ТУК>>

Колко струва FlyCheapTrips?

Абонаментът във FlyCheapTrips струва САМО 6 лв. на месец (ако си купиш 1 година) и 12 лв. на месец (ако си купуваш месец за месец).

Тази малка инвестиция в споделен travel агент ще ти спести СТОТИЦИ евро от всяко пътуване!

Къде ще получаваш информацията?

Всички оферти, промоции, маршрути и информация ще получаваш по имейл. Затова е МНОГО ВАЖНО да добавиш имейла на Оля в списъка с Контакти в пощата си, за да си сигурен, че няма да изпуснеш нищо!

Още ли четеш? Време е да стаягаш багажа, защото пътуванията по цял свят вече са много по-евтини и безопасни, когато Оля ти помага в организацията!

Ела в отбора и ти, виж предложението ми за Хонг Конг от миналата седмица или Барселона по Коледа  🙂

Кликни ТУК, за да разгледаш Premium абонаментите ни и да избереш най-удобния за теб!

До нови срещи на „крилете“ на Fly Cheap Trips

Ваша Оля

 

 

 

 

 

1 thought on “Как онлайн travel агентът и споделения travel консултант ти СПЕСТЯВАТ пари от всяко пътуване”

 1. Pingback: Как Дани от Казанлък получи 600 евро компенсация за анулиран полет? | flycheaptrips.com

Comments are closed.