Какво ще видите в Китайската градина в Сингапур

Чували ли сте за Китайската градина в Сингапур?

Това е една от най-желаните дестинации за нашите Premium абонати и реших да ви покажа някои много красиви места, които да видите, когато сте в Сингапур. Едно от тях е тази градина. Построена през 1975г., градината е създадена в севернокитайски империалски стил в архитектурата и озеленяването.

В градината ще видите мостът Bai Hong Qiao, както и други традиционни китайски постройки.

Мостът Bai Hong Qiao

 

Близнаците Пагода (будистка или по-рядко индуистка постройка, обикновено с религиозно-култов характер)

 

Белведер в Китайската градина

Тук е и домът на невероятна бонсай колекция с видове, пренесени от Малайзия, Китай, Филипините, Тайланд, Тайван, Япония и Индонезия.

Бонсай в Китайската градина

 

А децата ще бъдат най-впечатлени от Музея на живите костенурки, който е дом на над 200 от тези прекрасни създания.

В Китайската градина ще се насладите на спокойствието и ще усетите древната връзка с природата, чиито тайни пазят източните народи. Но два пъти в годината градината оживява! Това се случва по време на Китайската нова година и Есенният фестивал, чрез който се отдава почит към боговете.

Добавих и няколко красиви снимки от Китайската градина, за да добиете по-богата представа за това вълшебно място. Но, ако сте се запътили към Сингапур, задължително отидете да я видите с очите си и да усетите от нейната магия.

Понеже Сингапур е любима дестинация на нашите Premium пътници, винаги когато има изгодни билети до там, аз им ги изпращам. А ако ти все още не летиш с нашата бизнес класа, избери най-удобния абонамент за теб от ТУК.

Тази седмица има страхотна оферта с билети, валидни до януари 2019 за пътуване до Сингапур, Австралия, Тайланд и Индонезия с цени за еднопосочен билет, започващи от 160 евро. Тръгването е от Атина. За съжаление времето за реакция е малко и ако искате да се възползвате от цените, трябва да купите билетите до 13 декември. Офертата + предложения за допълнителни полети във вътрешността на Азия и Азия-Австралия ще намерите в последния Premium бюлетин.

Ако за първи път чувате за FlyCheapTrips, съвсем набързо казвам какво представлява и какво получавате като абонат.

С абонаментът във FlyCheapTrips получавате изгодните оферти за дестинациите, които ви интересуват, когато се появят такива. Освен това получавате страхотни цени за билети до куп други дестинации по цял свят и вдъхновение да пътувате 🙂

А моите най-любими са пълните маршрути, които ще ви помогнат да преживеете всяко място по неповторим начин!

За Premium абонатите вече има няколко разработени маршрута за Япония, Шри Ланка и Италия.

Ако пътуването е в кръвта ти и обичаш приключенията, мисля, че при нас ще ти хареса 🙂

Разгледай Premium абонамент от ТУК.

 

Ваша Оля!