Кои са SkyRefund и какво да очакваш от тях?

Ако през последните 3 години имате случай със закъснял полет поне 3 часа или изцяло отменен полет, имате право да поискате обезщетение до 600 евро! В тази статия ще разберете как да го направите с помощта на SkyRefund, които вече помогнаха на нашата Дани да получи своето обезщетение.

SkyRefund е адвокатска кантора от София, която се занимава вече повече от една година изцяло и само със жалби и искове към авиокомпании за закъснели или анулирали полети, а адвокатите им са сред най-добрите отличени в международните класации на The Legal 500 и Chambers & Partners в областта на транспорта.

Летял ли си със самолет, който е имал закъснение при излитане или кацане? Или пък някога да са ти анулирали полета? Ако ДА, то единственото, което трябва да направиш е да си потърсиш правата и да имаш търпение техният екип адвокати да си свършат работата, вместо теб. 

Вземи това, което ти се полага! Свържи се със SKYREFUND

 

Запознах се със SkyRefund на първото събитие на Fly Cheap Trips LIVE и се наложи да потърсим техните услуги покрай перипетите на един от нашите Premium абонати,  Дани от Казанлъкожеш да прочетеш нейната история от ТУК>> и да разбереш как тя получи обещетение от 600 евро по анулиран полет).

Мога от личен опит да ви кажа, че с годините работа съм се сблъскавала с авиокомании, представени на Българския пазар, които бяха юридически непробиваеми, по отношение на правата на пътниците в Европа, но от SkyRefund успяха и на този фронт. Браво момичета и момчета! Вече няма авиокомания, която да не е регистрирана в ЕС и да не е платила обезщетение на пътниците си при закъснял или анулиран полет.

Разбери какви са твоите права при пътуване в Европа ТУК>>

Преди да се свържете със SkyRefund, трябва да знаете няколко важни неща:

  • Вашият полет трябва да има поне 3 часа закъснение, за да искате обезщетение, но ако имате следващ/ свързващ полет, който сте изпуснали поради това, че предишният полет е закъснял с по-малко от 3 часа, отново имате право на обещетение.
  • Имате право на компенсация за анулирани и закъснели полети до 3 години назад
  • Имате право да ви се възстановят парите и за разходите, които сте направили в резултат от възникналия проблем с полета
  • SkyRefund получават  хонорар в размер на  25% от полученото обезщетение от превозвача, само след свършена работа 
  • След като авиокомпанията преведе пълния размер на обезщетението на кантората, вие ще получите до 5 работни дни сумата по банков път, приспадната от техния хонорар

Ако в последните 3 години ви се случвало да закъснее вашият полет с поне 3 часа или е бил отменен, свържете се със SkyRefund още сега, за да задействате процедурата за получаване на обезщетение.

Поискайте вашето обезщетение със SkyRefund от ТУК

 

1 thought on “Кои са SkyRefund и какво да очакваш от тях?”

  1. Pingback: Как Дани от Казанлък получи 600 евро компенсация за анулиран полет | flycheaptrips.com

Comments are closed.